Αναρτήθηκε από: Κωμαίος | 12/10/2010

Οδοιπορικό στην Κολυμπήθρα Τήνου


Κολυμπήθρα Τήνου, η παραλία Μικρή Άμμος

Κολυμπήθρα Τήνου, η παραλία Μικρή Άμμος

Κολυμπήθρα:

Η μικρή άμμος, μια από τις καλύτερα οργανωμένες παραλίες της Τήνου, προφυλαγμένη από τον βοριά. Οι απόλυτα εναρμονισμένες με το περιβάλλον ομπρέλες του Γεωργίου Σάββαρη θα σας προφυλάξουν από τον δυνατό ήλιο, αλλά και από το μαγαζάκι του που υπάρχει πάνω στην άμμο μπορείτε να προμηθευτείτε από αναψυκτικά και παγωτά μέχρι και περιοδικά.

Για φαγητό και ούζο μπορείτε να καθίσετε στο μαγαζάκι του Πέτρου και της Μαρίας το οποίο αποτελεί ένα πολύ φιλικό μέρος που είναι επίσης σχεδόν πάνω στην άμμο. Επίσης λίγο πιο πάνω από την παραλία υπάρχει δυνατότητα διαμονής στην ξενοδοχειακή μονάδα της Βικτόριας που είναι στο ύψωμα αποτελούμενη από 12 δωμάτια αλλά και να καθίσετε για φαγητό στο εστιατόριο που διαθέτει από όπου μπορείτε να χαρείτε όλη την θέα του κόλπου.

Η μεγάλη άμμος, που ενώνεται με την λίμνη, είναι μια παραλία για όσους θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους ήσυχα και χωρίς πολυκοσμία… Επίσης 500 μέτρα μετά τη «Βικτόρια» βρίσκεται και η οργανωμένη παραλία «Αποθήκες».

Ανωτέρω παρατέθηκε τμήμα από το φυλλάδιο του συλλόγου Κώμης Περάστρας Μοναστηρίων, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: «Οδοιπορικό στην Ενδοχώρα». Σεβόμενοι τους δημιουργούς δεν προβήκαμε σε αλλαγές, πέραν ελαχίστων απαραίτητων διορθώσεων. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Κώμης Περάστρας και Μοναστηρίων Τήνου για την παραχώρηση του πηγαίου υλικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: