Περί


Δια του παρόντος ιστοχώρου επιδιώκεται η πληθυσμιακή, οικιστική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη και ανάδειξη της Κώμης και των όμορων οικισμών.

Τα χωριά αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα και έχουν ανάγκη τη συμμετοχή όλων των χωριανών τους. Η επίλυση των ζητημάτων δεν δύναται να είναι αποσπασματική, αλλά, αντιθέτως, συνεργατική και συνθετική. Δεν αρκεί η μόνο η σωματική παρουσία. Απαιτούνται οι γνώσεις, οι ικανότητες και ο χρόνος που συχνά χάνεται βλέποντας τηλεόραση. Όσες περισσότερες γνώσεις ή και δυνατότητες έχει κανείς, τόσο μεγαλύτερη και η ευθύνη που έχει για την πρόοδο του τόπου του. Όσοι έχουν άποψη και ιδέες για τα χωριά μας, καλό είναι να τις κοινοποιούν και να τολμήσουν να αποτελέσουν μέρος της λύσης.

Ας είναι ο ιστότοπος Κώμιος.wordpress.com ο χώρος που θα στεγάσει τις ιδέες, τις σκέψεις και τις λύσεις όλων όσων συμφωνούν με τον σκοπό που διατυπώθηκε ανωτέρω. Ως εκ τούτου, ιδέες, ειδήσεις, παρατηρήσεις, διορθώσεις και κυρίως ολοκληρωμένες προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: armakolas@gmail.com. Επιπλέον, μπορούν να δημοσιεύονται υπό μορφή σχολίων ή άρθρων στον παρόντα ιστοχώρο.

Παράκληση – ειδοποίηση προς τους σχολιαστές και τους αρθρογράφους: όλα τα κείμενα να γράφονται αποκλειστικά με ελληνικούς χαρακτήρες, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα απορρίπτονται. Ισχύει από 9/12/2010 και εντεύθεν.

Advertisements

Responses

  1. AλεχαντρΟ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου να ξέρεις ότι το κοινό σου σ’ ακολουθει!!

  2. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΚΩΜΗ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ…»ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ,ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΑΝΩΤΕΡΩ»….ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ»ΑΠΟΨΗ Κ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ».ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Κ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ Κ…ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΓΕΝΙΚΑ,ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ-Κ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ …ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ Κ…ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

  3. θΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την πρωτοβουλια και τις προσπαθειες σας.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: